Main menu

Mai jos redam articolul aparut in editia online a ziarului Libertatea despre cazul Mariei in  care sunt prezentate, mai mult decat elocvent, incercarile si eforturile prin care trec parinti micutei Maria Antonia pentru salvarea ei:

Maria luptă cu nevul gigant! Fetiţa mai are nevoie de 8.500 de euro pentru intervenţia din Germania

Maria Libertatea

Maria Tănăsescu este micuţa din Bucureşti căreia soarta i-a hărăzit o afecţiune periculoasă, dar şi total inestetică: nev congenital gigant. După două intervenţii efectuate în Germania, la Centrul de Malformaţii Vasculare din Eberswalde, Maria trebuie să o suporte, în aprilie, pe cea de-a treia. Dar pentru asta e nevoie de 8.500 de euro...  Dacă totul va decurge bine, Maria nu-şi va aminti mai nimic, atunci când va fi mare, din boala de acum şi lupta îndârjită pe care o duce acum împotriva ei. Poate nişte vagi urme, poate mici cicatrici e şi fotografiile să-i evoce zbuciumul părinţilor şi al medicilor din vremea în care ea era doar un bebeluş de câteva luni.

Dar până atunci, bătălia e în plină desfăşurare. Maria a trecut deja prin două proceduri medicale prin care se încearcă eliminarea zonelor întinse acoperite de nevul gigant. Poziţionarea nevului pe spatele micuţei, atât de aproape de zona coloanei, este cât se poate de nefericită, dar profesorul Meyer este considerat printre cei mai buni specialişti în asemenea patologii.

Problemele au intervenit în ţară, unde expanderul introdus sub pielea afectată trebuia umflat, umplut cu o soluţie salină, în scopul forţării extinderii zonelor neafectate de piele. Acestea, ulterior, vor fi grefate în locul porţiunilor bolnave ce sunt supuse extirpării. “Am ajuns în Germania pregătiţi pentru operaţie, dar domnul doctor Meyer era mai alb ca noi la faţă când a examinat- o pe Maria.

Trimite ACUM un sms la 8828 cu textul MARIA şi donează 2 EURO! Banii se reţin o singură dată

Ne-a zis că se simte că expanderul e gol, dar că în toată cariera lui nu i s-a mai întâmplat să fie nevoie să înlocuiască unul. El îi făcuse o umflare de test, prima oară, iar expanderul nu avea absolut nimic, doar că tehnica de umflare din România s-a dovedit greşită şi tot serul a fost absorbit de organism”, ne-a povestit mămica Mariei.

Acum, sunt aşteptaţi la o nouă intervenţie, în cursul lunii aprilie. Dar, ca şi pentru celelalte operaţii, e nevoie de încă 8.500 de euro. Fireşte, părinţii caută să-i strângă de pe oriunde pot. Hai să-i ajutăm şi noi să adune suma necesară pentru binele şi viitorul Mariei!"

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/maria-lupta-cu-nevul-gigant-528512.html#ixzz3UliDnr00

Sau puteti ajuta direct prin Asociatia Dreams Come True:

1. Pentru Persoanele fizice - Redirectionand 2% din impozitul pe venit;
  2. Pentru persoanele juridice - Oferind o donatie sub forma unui contract de sponsorizare;
  3. Donatie directa in contul Asociatiei;

In numele Mariei Antonia, Va Multumim !!!

Comments powered by CComment

Despre